De Zwaan

Sommige dingen hebben hun tijd nodig qua toetsing, administratieve weg en uitvoering. In september 2015 bracht Rudi Pauwels een extra punt aan op de dagorde van de algemene commissie van de gemeenteraad. Dit extra agendapunt kaartte enkele problemen aan m.b.t. de verkeerssituatie in De Zwaan.

Het onderzoek vergde enige tijd, maar nu worden de pijnpunten opgelost.  Het beurtelings parkeren vanaf de Bredabaan tot aan het rond punt van De Zwaan wordt opgeheven.  Er mag voortaan enkel geparkeerd worden aan de linkerkant komende van de Bredabaan.  Op die manier ontstaan meer parkeerplaatsen en wordt het doorgaand verkeerd veiliger.  Ook de gevaarlijke situatie bij de uitrit van De Zwaan naar de Aerdenlei wordt aangepakt.  De omgekeerde driehoek zal aangeven dat de autobestuurders daar voorrang dienen te geven aan het verkeer op de Aerdenlei.

De structurele aanpak van De Zwaan geeft aan dat ook gemeenteraadsleden vanuit de oppositie de mogelijkheid wordt geboden om constructief werk te leveren.  Rudi Pauwels is dan ook tevreden dat zijn inspanningen om dit in de aandacht te brengen vruchten hebben afgeworpen.

Rudi Pauwels
Gemeenteraadslid Brasschaat 2012
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *