Confidenties in de kapel – Jan Hautekiet

Deze keer hebben we JAN HAUTEKIET te gast in onze biechtstoel/praatzetel. Hij is oprichter van Studio Brussel en producer van Radio 1, met eigen praatprogramma’s, interactieve radio en uitzendingen over muziek. Jan zat en zit ook geregeld zelf aan het klavier in diverse bands. En daarnaast is hij actieve Vlaamse Brusselaar, bezig met het cultuuraanbod in Brussel en Vlaanderen. Wat denkt hij over onze media, over de muziekscène, over cultuurpolitiek en over politiek in het algemeen? Hoe combineert hij popmuziek met filosofie? En heeft hij nog plannen?

WAAR? Sint Jozefskapel, Augustijnslei 76, Brasschaat

WANNEER? Woensdag 21 februari 2018 – 20.00u

GRATIS TOEGANG

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *