Brasschaat 2012 klaar voor de verkiezingen

Brasschaat 2012 is helemaal klaar om op 14 oktober naar de kiezer te trekken.  De kandidatenlijst is volledig. Huidig fractieleider Steven Broos, die al 12 jaar in de gemeenteraad zetelt, trekt de lijst.  Twee jongeren, Lisa Buysse en Kasper Vanpoucke volgen in Stevens kielzog en bekleden plaatsen 2 en 3. Inge Hermans, uittredend OCMW-raadslid staat op plaats 4.  Plaats 5 gaat naar Johan Caluwé, die als hoofdverpleger zijn kennis van de zorgsector meebrengt en op plaats 6 staat Inneke Claes, die haar jarenlange ervaring van de Brasschaatse sportraad meebrengt.

Uittredende gemeenteraadsleden, Ilya De Roey en Rudi Pauwels staan respectievelijk op plaatsen 17 en 18.  Voorzitter Herman Lauwers duwt samen met uittredend gemeenteraadslid Camilla Decleer de lijst op plaatsen 32 en 33. Huidig voorzitter van de cultuurraad Jacques Decru staat op plaats 31. Met Sam Liègeois, Niloufar Doustdar, Yolien Schellemans en Jim Nauwelaerts zetten enkele geëngageerde jongeren hun eerste stappen in de politieke wereld.

In hun programma zet Brasschaat 2012  elf thema’s in het licht.  Aandacht wordt gevraagd voor mobiliteit, ondernemen, veiligheid, participatie, solidariteit, vrije tijd, milieu, jongeren, sociaal beleid, wonen en het school lopen.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *