Slankere raden van bestuur?

Dan verdubbelen we toch gewoon de zitpenningen!

Krijg jij de kriebels bij deze uitspraak? De huidige meerderheidscoalitie van Brasschaat ziet hierin geen probleem!

Tijdens de gemeenteraad van mei vroeg Brasschaat 2012 dat elke partij hierover klare taal zou spreken en verkreeg de stemming over dit heikel punt. In navolging van Brasschaat 2012 stemde de voltallige oppositie tegen terwijl de Brasschaatse meerderheid zonder blozen voor de verdubbeling van de zitpenningen in de Raad van Bestuur van IGEAN, vooral gekend van de afvalophaling, stemde.

Brasschaat 2012 vindt dit geen goed idee, de politiek zou het voorbeeld kunnen geven en het sober houden wanneer van vele mensen, bedrijven en organisaties inspanningen gevraagd worden. Bovendien is het een slag in het gezicht van de burger die de prijzen ziet verhogen bij een bezoek aan een containerpark van datzelfde IGEAN.

Deelnemers van raden van bestuur mogen vergoed worden voor hun werk maar dit moet billijk en redelijk zijn.

IGEAN is ook bezig met milieu en klimaat, het uitgespaarde geld, een slordige 30.000 euro per jaar, zou kunnen dienen om projecten te kunnen betalen aldus Lisa Buysse raadslid voor Brasschaat 2012.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *