Wie is wie?

 

 
DSC_0724.JPG

Steven Broos

Steven Broos zetelt sinds 2006 in de gemeenteraad. Daarvoor was hij tien jaar partijvoorzitter van VU en Spirit. Als Brasschaat2012-fractieleider (sinds 2012) houdt hij zich naast het algemeen beleid vooral bezig met mobiliteit en verkeersveiligheid, jeugd, sport, onderwijs en milieu.

Hij is getrouwd en vader van drie kinderen. Na meer dan 20 jaar leerkracht in het beroepsonderwijs in Hoboken gaat hij binnenkort een nieuwe uitdaging aan als directeur financiën en onderwijsorganisatie in een school in Merksem.  Zijn verplaatsing deed en doet hij consequent met de fiets. Daarnaast is badminton één van zijn favoriete bezigheden. In het weekend vind je hem aan de kant van het voetbalveld om te supporteren voor zijn drie voetballende kinderen.

Contacteer Steven

Prins Kavellei 15
2930 Brasschaat
0499 70 40 20

stevenbroos@telenet.be

 
Lisa.jpeg

Lisa Buysse

Lisa Buysse stapte in het bestuur van Brasschaat 2012 omdat de samenwerking tussen verschillende linkse partijen haar een meerwaarde leek. Als lid van Groen zijn mobiliteit en betaalbare zorg voor jong en oud haar stokpaardjes. Concreet wil dat zeggen dat ze graag de tram van Brasschaat tot in Antwerpen wil nemen en ze vindt dat crèches en rusthuizen kwaliteit moeten leveren tegen een redelijke prijs.

Lisa is getrouwd en mama van Sepp en Maurice. Ze geeft Engels en Frans in Kapellen en houdt van uitwaaien aan zee. Na een 20-jarige carrière op het basketbalplein gaat ze nu soms joggen in één van de mooie parken van Brasschaat.

Contacteer Lisa

Hoge Kaart 117
2930 Brasschaat
0485 99 66 20

lisa_buysse@hotmail.com

 
DSC_0719.JPG

Kasper Vanpoucke

Kasper Vanpoucke studeerde Bestuurskunde en Publiek Management aan de UGent en was al vroeg in zijn studentenjaren geëngageerd in de politiek. Hij startte op zijn 15 jaar met enkele enthousiaste jongeren een eigen Brasschaatse jongerenafdeling van sp.a op en was lid van het nationaal bestuur van Jongsocialisten waar hij als internationaal secretaris jongeren in contact bracht met internationale thema’s. Hij was ook oprichtend voorzitter van de vzw Vlaams Jeugd Parlement. Momenteel is hij vice-president van de Europese Jongsocialisten.

In Brasschaat werd hij vervolgens ondervoorzitter van sp.a en deed ervaring op bij de kabinetten van onder meer Vlaams minister Kathleen Van Brempt, partijvoorzitter John Crombez en in het Vlaams Parlement. Kasper wil zich inzetten voor betaalbaar en onbezorgd wonen voor senioren, jonge (of oudere) singles en (éénouder) gezinnen met een modaal inkomen. Daarnaast zijn een duurzame en veilige mobiliteit, vlot openbaar vervoer, dierenwelzijn en het groene karakter in Brasschaat belangrijk voor hem. Zijn hobby’s zijn (Italiaanse) cinema en fietsen in het Brasschaatse groen.

Contacteer Kasper

Jacobuslei 68
2930 Brasschaat (Mariaburg)
0496 34 58 50

kaspervanpoucke@hotmail.com